Find velegnede lagerlejemål i Aarhus

You are currently viewing Find velegnede lagerlejemål i Aarhus

Som erhvervsdrivende inden for import eller detailhandel kender du sikkert alt til behovet for gode opbevaringsfaciliteter. Nærmest uanset din virksomheds størrelse vil du få brug for at kunne opbevare produkter eller materiel på et sikkert sted. Og hvis du opererer inden for fødevarer eller andre <em>fast moving consumer goods</em>, har du oven i købet behov for lagerfaciliter der lever op til særlige krav.

Har din virksomhed sin fysiske placering i Aarhus, som er Danmarks næststørste by og ofte kaldes Jyllands hovedstad, er du sikkert interesseret i at leje lagerlokaler tæt på byen. På den måde skal du ikke bruge oceaner af tid på at hente varer fra lageret, eller for den sags skyld fylde lageret op, når der er kommet varer ind.

I denne artikel vil du kunne læse om dine muligheder for at finde faciliteter til opbevaring i form af lagerlejemål i Aarhus og nærmeste omegn. Er du således forretningsdrivende i denne region, kan du med stor fordel læse med, og blive klogere på hvad det vil sige at leje lagerlokaler i Aarhus.

  1. Hvor finder jeg de bedste lagerlejemål i Aarhus området?

Når det gælder lokaler til industri og produktion samt opbevaring, kan det i langt de fleste tilfælde godt betale sig at søge uden for bykernen. Inde i selve centrum, i dette tilfælde Aarhus Midtby eller Aarhus C, vil kvadratmeterprisen simpelt hen blive for høj til at det kan betale sig med lagerlejemål.

Der findes op til flere moderne erhvervs- og industrikvarterer umiddelbart uden for Aarhus. Det kan derfor sagtens lade sig gøre at finde lagerlokaler til leje tæt på selve byen uden at skulle rejse langt for at komme til sit lager.

  1. Hasselager – et populært område for lagerlejemål og erhvervslokaler 

Blandt de mest populære af de aarhusianske industrikvarterer finde vi Hasselager. Hasselager er hjemstavn for et hav af store såvel som små og mellemstore virksomheder, som udnytter chancen for at få billige kontorlokaler tæt på Aarhus, eller som har samlet kontor og produktionsvirksomhed ét sted. 

I Hasselager finder du samtidig en lang række erhvervsejendomme der fungerer som både opbevaringsfaciliteter og lagerlejemål. Du vil med sikkerhed kunne finde lagerlokaler som matcher dine ønsker og behov, uanset om du er på udkig efter en hel lagerhal eller om du ønsker at leje dig ind i et lagerhotel. Og udlejer stiller helt sikkert gerne sin goodwill til rådighed, så du kan få tilpasset dit lagerlejemål efter dine ønsker.

  1. Lystrup Industrikvarter – masser af muligheder for billige lagerlejemål

Et andet kendt erhvervs- og industrikvarter tæt på Aarhus er Lystrup. I Lystrup kan du altid finde masser af erhvervslokaler til leje, såvel kontorer som produktionshaller og lagerlejemål. 

Med et lager i Lystrup er du sikret såvel billig husleje som hurtig adgang til Aarhus C via Djurslandmotorvejen – og så kan du komme hurtigt frem og tilbage, hvis du har butik i Midtbyen  eller i en af de andre bydele.

  1. Brabrand Industrikvarter – tættest på byen

Et sidste område, der er værd at nævne når det handler om erhvervslejemål, er Brabrand Industrikvarter. Dette er placeret i Brabrand, som har sin beliggenhed vest for Aarhus. Fra Brabrand tager det under et kvarter at nå Aarhus C i bil – så det må siges at være til at overskue.

Skriv et svar